Over ons

45 jaar kwaliteit op een persoonlijke manier,
dat is menbo

 

Persoonlijkheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Menbo is persoonlijk. Een huis of kantoor bouwen vraagt aandacht en die aandacht geven wij met veel plezier aan elk project. Uw werfleider begeleidt u in heel het bouwproces en staat u bij met ervaring en kennis van zaken, zodat u zich enkel moet bekommeren om de leuke kanten van een nieuwe thuis te bouwen voor u of uw onderneming.

Omdat we voor kwaliteit staan, werken we met eigen bouwvakkers en eigen timmerlieden. Mensen die hun stiel kennen en ervaring hebben in de meeste moderne en klassieke bouwmethodes. En omdat we uiteraard niet alles zelf kunnen doen, hebben we een uitgebreid netwerk van ervaren onderaannemers waar we beroep op kunnen doen, stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Op deze manier kunnen we u elke constructie- of afwerkingsmethode leveren die u wilt voor uw gebouw.

Menbo is bovendien flexibel en veelzijdig. Woning of kantoorgebouw, appartementsgebouw of industriebouw, renovatie of nieuwbouw, Menbo heeft er allemaal jarenlange ervaring in opgebouwd, zodat we u altijd kunnen bieden wat u wilt.

In een constant veranderende wereld moeten we uiteraard mee evolueren. Daarom verbeteren we continu onze service. We zorgen dat we op de hoogte zijn van de nieuwste bouwtechnieken, investeren in de nieuwste veiligheids- en kwaliteitsstandaards en doen dit allemaal volgens de principes van het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Menbo bestrijkt ten slotte een groot gebied in zowel België als Nederland. Doordat we zowel een vestiging in België als in Nederland hebben, kunnen we u de service bieden die u van ons verwacht, eender aan welke kant van de grens u wilt bouwen.

45jaar vakmanschap, daar kan je op bouwen.

Al 45 jaar biedt Menbo kwaliteit op een persoonlijke manier.

In 1974 zijn we onder leiding van Mark Mennes begonnen met een team van 5 personen, om een tegengewicht te bieden voor de grote, onpersoonlijke bouwgiganten uit die tijd. We waren in het begin voornamelijk gespecialiseerd in het bouwen van appartementsgebouwen in en rond Essen en Kalmthout.

Na enkele jaren al werd dit aanbod op vraag van onze klanten uitgebreid. Eerst met privé-woningen, later ook met kantoorgebouwen, industriële gebouwen en meer. Samen met het aantal mensen in ons team kon ook onze actieradius groter worden, om te kunnen voldoen aan de vragen die u ons stelde. In 1997 heeft dit geleid tot de oprichting van een Nederlands filiaal, om tegemoet te komen aan de vele vragen van onze Nederlandse klanten.

 

45 jaar later is Menbo nog steeds hetzelfde familiebedrijf, dat ondertussen geleid wordt door Mark’s dochter Bice Mennes. Zo kunnen wij de continuïteit voor u blijven verzekeren. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een team van 40 bouwvakkers, timmermannen, werfleiders en bedienden, met slechts 1 doel: u in de toekomst te kunnen blijven bijstaan in uw bouwprojecten met dezelfde service waar we al 45 jaar voor gekend zijn.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Aandacht voor elk project,
met uw eigen werfleider

Alléén vakmannen

Alléén vakmannen

Onderaannemers en eigen
mensen met ervaring

Flexibel & veelzijdig

Flexibel & veelzijdig

Wij zijn thuis in veel niches,
van woningen tot industrie

Constant evolueren

Constant evolueren

De nieuwste bouwtechnieken,
veiligheids- en kwaliteitsstandaards

Een huis bouw je met stenen, een bedrijf met mensen.

Mensen zijn de essentie van Bouwbedrijf Menbo. Een huis bouw je met stenen, een bedrijf bouw je met mensen. In ons team heeft iedereen zijn of haar eigen expertise, zodat we u met de beste zorgen kunnen omringen.

team menbo heel precieze bouwwerken     

Onze ervaren calculators rekenen heel uw project in detail door, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Onze enthousiaste werfleiders zorgen voor een persoonlijke begeleiding van uw project, terwijl ze voor u eventuele problemen oplossen waar u geen tijd voor heeft. Onze eigen metsers, dienders en meestergasten bouwen uw huis, waar nodig vakkundig bijgestaan door onze timmermannen. Onze inkopers, boekhouders en secretaressen ondersteunen heel het bouwproces achter de schermen.

     

Zo kan iedereen zich concentreren op de zaken waar hij of zij goed in is met als uiteindelijk doel altijd hetzelfde: ervoor zorgen dat uw droomproject gerealiseerd wordt op een aangename en persoonlijke manier.

Wat zeggen onze klanten?

menbo_product2
menbo_product2

Interesse in onze projecten of wil u bouwen of renoveren?

Download onze referentielijst om op de hoogte te zijn van onze nieuwste projecten,
of maak gerust een vrijblijvende afspraak om alles persoonlijk te bespreken!