Project Molenakkersstraat-Kerkstraat

Project Molenakkersstraat-Kerkstraat


Essen

  • UITVERKOCHT
  • Ruim en betaalbaar wonen
  • Midden in het centrum van Essen
  • Kwalitatieve afwerking

Kom thuis in het hart van Essen! Bouwbedrijf Menbo realiseert momenteel in eigen gemeente 7 moderne nieuwbouwwoningen. We willen hier voor u een warme thuis creëren. Zo betaalbaar mogelijk. We houden daarbij rekening met de laatste trends en richtlijnen rond energievoorziening en isolatienormen. Zo kan u achteraf in alle rust genieten van een comfortabele en duurzame woning.

De 7 woningen liggen in een rustige buurt in het centrum van Essen. 4 woningen liggen in de Molenakkerstraat, de 3 andere in de Kerkstraat. Er is openbaar vervoer – bus en trein – op wandelafstand. Scholen liggen in de onmiddellijke omgeving en ook winkels, restaurants en sportinfrastructuur vindt u vlakbij. De grens met Nederland ligt op een steenworp.

Waar vroeger één grote villa stond, realiseren we 7 moderne halfopen bebouwingen voorzien van alle mogelijke comfort. Stijlvolle woningen, met kennis en kunde opgetrokken en met de nodige zorg afgewerkt. Bouwbedrijf Menbo staat immers voor kwaliteit. Tegelijk willen we uw nieuwe thuis ook zo betaalbaar mogelijk maken, terwijl we toch rekening houden met de laatste trends en richtlijnen omtrent energievoorziening en isolatienormen. Elke woning heeft een tuin met een aparte tuinberging. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid: elke woning heeft een oprit, carport of inpandige garage.

 

Voor de verkoop van deze woningen kan u terecht bij Neys Immo. Tel 03/283.00.10 of info@neysimmo.be of www.neysimmo.com

 

menbo_product2
menbo_product2

Interesse in dit project?

Download ons verkoopslastenboek en kom alles te weten,
of maak gerust een vrijblijvende afspraak om alles persoonlijk te bespreken!